Thursday, February 13, 2014

Μια απο τις πιο βασικες ασκησεις στο crossfit training ειναι οι ελξεις σε μονοζυγο.Ειναι μια απο τις

Μονόζυγο και Crossfit « Fitness Line
Home Health Tips train with me Specialists Blogs Κρίστη Παναγιώτου Κυριάκος Κούλας Κωνσταντίνος kettlebells Κωνσταντίνου Χαράλαμπος Μαρίνου Λένα Βαγιάνη kettlebells Έλενα Χρυσάνθου Ανδρέας kettlebells Κουμής Πέτρος Πέτρου Διατροφή Αλίκη Οικονομίδου Ρωτήστε τον ειδικό Try This!
Μια απο τις πιο βασικες ασκησεις στο crossfit training ειναι οι ελξεις σε μονοζυγο.Ειναι μια απο τις δυσκολοτερες ασκησεις της πλατης για το λογο οτι ο ασκουμενος ειναι αναγκασμενος να τραβηξει το βαρος του σωματος του ψηλα.Για να το πετυχει αυτο θα πρεπει kettlebells να ξεκινησει kettlebells την καταληλη προαιτοιμασια με ειδικες προασκησεις ετσι ωστε οι μυες να προσαρμοστουν και να δυναμωσουν μεχρι να μπορει να εκτελει ανετα τις ελξεις με ανεση. Υπαρχουν kettlebells δυο κυριες λαβες στο μονοζυγο οπου η πρωτη λαβη ειναι κανονικο κρατημα απο μπροστα και η δευτερη λαβη με αναποδο κρατημα. Η πρωτη λαβη ενεργοποιει τους μυς της πλατη κυριως και δευτερευον αλλοι μυς που στμμετεχουν κατα την κινηση. Η δευτερη λαβη ενεργοποιει κυριως τους δικεφαλους και την πλατη πιο ψηλα. Για να πραγματοποιηθει η ασκηση αυτη θα πρεπει τουλαχιστον 3 φορες εβδομαδιαιως να εκτελουμε ασκησεις πλατης στο μονοζυγο με συγκεκριμενες επαναληψεις βασικης στηριξης απο 3-4 σετ των 10″-15″(κρατημα) ως και ελξεις με μικρη κινηση 4σετ των 10επαναληψεων. Θα πρεπει ωστοσο να γινει η εκμαθηση της αιωρησης του κορμου αφου ειναι πρωταρχικης σημασιας στις ελξεις του crossfit. kettlebells Το μονοζυγο ειναι μια ασκηση που πρεπει ολοι να εκτελουμε γιατι εχει θετικα αποτελεσματα στους μυς της πλατη και γενικα αυξανει σε πολυ γρηγορο χρονικο διαστημα kettlebells την αντοχη και τη δυναμη kettlebells μας. Καιρος λοιπον για να επιστρεψετε πιο δυνατοι απο ποτε. Κερδιστε δυναμη και αντοχη και βγειτε νικητες.
Κατηγορίες kettlebells Select Category Blogs    Ανδρέας Κουμής kettlebells    Έλενα Χρυσάνθου    Κρίστη Παναγιώτου kettlebells    Κυριάκος Κούλας    Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου    Λένα Βαγιάνη    Πέτρος Πέτρου    Χαράλαμπος Μαρίνου Health Tips train with me Try This! Uncategorized Αλίκη Οικονομίδου Ρωτήστε τον ειδικό


No comments:

Post a Comment