Monday, February 24, 2014

Οι Καταλανοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 14 με καραμπόλα στο σουτ του Αλμπέρτο Μορένο ενώ η Σεβίλλη

Ο Μέσι έκρυψε τις… βρομιές στο χαλάκι (vid)! | Blaugrana
Αρχική Σελίδα Άλλα Αθλήματα Basket rower Μενού Διαγωνισμοί Δώρα Ιστορικά Παιχνίδια Αφιερώματα Radio Blaugrana! Primera Division Η κατάταξη Roster 2013-2014 Ταξίδι στο ένδοξο παρελθόν Ιστορική αναδρομή rower της Blaugrana φανέλας Fundacio FCBarcelona Barca X-files Ηχητικά ντοκουμέντα Φιλανθρωπικό έργο Photos Videos To πρόγραμμα της Barca στην Primera… Η Βαρκελώνη πάει κινηματογράφο Αγωνιστικό Πρόγραμμα Αρθρογράφοι rower ΛΕΣΧΗ Chat Υποστηρικτές
Η Μπάρσα κέρδισε εκτός έδρας την Σεβίλλη με 4-1 και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας με συγκατοίκους Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο. Ο Μέσι έκανε μαγικά, δυο γκολ, ασίστ και η Μπαρσελόνα διέλυσε 4-1 στην Ανδαλουσία τη Σεβίλλη. Οφσάιντ το γκολ του Σάντσες.
Η Μπάρσα έκανε ένα ακομή πολύ κακό παιχνίδι ανασταλτικά αλλά κατάφερε και πήρε την νίκη επειδή έχει παίκτες σαν τον Λιονέλ Μέσι. Σκόραρε δύο γκολ, έδωσε μια ασίστ και ανάγκασε την Σεβίλλη να έχει προβλήματα από το 30 και μετά στην αντιμετώπισή του.
Οι Καταλανοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 14 με καραμπόλα στο σουτ του Αλμπέρτο Μορένο ενώ η Σεβίλλη συνέχισε στους ίδιους υψηλούς ρυθμούς έχοντας δοκάρι και ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Το γκολ πέρασε από πολλούς παίκτες ενώ χτύπησε στα πόδια του Μπάρτρα και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 20 μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Μπακά πιάνει μόνος την κεφαλιά, η οποία κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Βαλδές.
Η Μπάρσα κατάφερε να κάνει το 1-1 στο 33 από το πουθενά με κεφαλιά του Αλέξις (ήταν οφσάιντ) σε εκτέλεση φάουλ του Μέσι ενώ ύστερα από εξαιρετική αντεπίθεση στο τελείωμα του ημιχρόνου ο Μέσι με αριστεροκρατικό σουτ έγραψε το 1-2.
Το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό, η Μπαρτσελόνα απελευθερωμένη από το άγχος πατούσε καλύτερα, ο Μέσι ήταν εξαιρετικός και αφού είδε στο 54 τον Βαλδές να σώζει δυο φορές την ομάδα του στα σουτ των Μπάκα, Γκαμεϊρό αποφάσισε να τελειώσει το ματς.
Ετσι, στο 56 μπούκαρε στην αντίπαλη περιοχή και με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το 3-1. Αυτό ήταν το 225ο γκολ του στην Πριμέρα, 26 γκολ πίσω από τον Θάρα. Μάλιστα, έγινε και ο παίκτης της Μπάρτσα με τα περισσότερα τέρματα κόντρα στη Σεβίλλη (18 γκολ).
Το ματς κάπου εκεί… τελείωσε, η Μπαρτελόνα κατέβασε ρυθμό, αλλά όταν βρήκε ευκαιρίες δεν τις άφησε να πάνε χαμένες. Ετσι, στο 88 ο Αλέξις έκανε την ασίστ και ο Σεσκ πέτυχε το 8ο του τέρμα στο πρωτάθλημα.
Η Μπαρσελόνα πήρε το τρίποντο κορυφής και ο Έμερι έμεινε χωρίς νίκη απέναντι στους Καταλανούς και με τις τέσσερις ομάδες που την έχει αντιμετωπίσει (Αλμερία, Βαλένθια, Σπαρτάκ, rower Σεβίλλη 5 ισοπαλίες, 11 ήττες).
Απάντηση
Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Πουγιόλ rower φεύγει, rower αμυντικός έρχεται! (Εφημερίδες 25-02) Παπανικολάου και Dorsey σε τρελά κέφια!!! Μέσι: 12 γκολ το 2014 και νέα ρεκόρ! 13 αγωνιστικές που δείχνουν πως όλα είναι ρευστά! Αφήνει rower την πρώτη ομάδα ο Τζόρντι Ρόουρα! Ο Πουγιόλ στην πόρτα της εξόδου… Ο Μαρτίνο και η παραδοχή της λάθους προσέγγισης Πλήρωσε 13,5 εκ. ευρώ στην εφορία για Νεϊμάρ! Το εκπληκτικό βίντεο από την εκδρομή μας! Ανασύνταξη μετά τα λάθη του Μαρτίνο! (Εφημερίδες 24-02)
mitsos117 στο Το εκπληκτικό βίντεο από την εκδρομή μας! mariafotinifcb στο Το εκπληκτικό βίντεο από την εκδρομή μας! Δημήτρης Γαλαχουσίδης. στο Ο Πουγιόλ στην πόρτα της εξόδου… ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΛΛΗΣ στο Το εκπληκτικό βίντεο από την εκδρομή μας! VASILEIOPS rower στο Ο Πουγιόλ στην πόρτα της εξόδου…
Επιλογή κατηγορίας Abidal  (165) Adama Traore  (4) Adria Vilanova  (2) Adriano  (98) Afellay  (46) Ajax  (43) Alba  (143) Alejandro rower Lozano  (1796) Alejandro Sabella  (3) Alex Abrines  (1) Alexander Boukassala  (43) AlexanderKontos  (4) Alexis Sanchez  (176) alexmessi  (10) Almeria  (10) Amarildo  (1) Analysis  (48) Andre Vilas-Boas  (1) Ante Tomic  (2) Antonella Roccuzzo  (1) Ara  (2) Arsenal  (2) AS  (15) Athletic Bilbao  (41) Atletico Madrid  (133) Audi  (1) Ayrton Senna  (1) Badalona  (2) Bagnack  (4) Bale  (4) Ballet  (1) Ballon d Or  (8) Barca TV  (6) Barcasgr  (109) Barcelona  (7544) Barcelona B   (333) Barcelona Female  (178) Barcelona Sport Club  (6) Barcelonismo.gr  (13) barcelonistas1997  (5) Bartra  (90) Basket  (657) Bayern rower Munich  (28) Beach Soccer  (3) Bebeto  (1) B

No comments:

Post a Comment