Saturday, February 22, 2014

Το κάθε εγώ, στρώνει χαλί στην ξυπόλυτη ψυχή που κουβαλά, σαν την μάνα την γλυκιά που θωπεύει και πα


Χαμογέλα λοιπόν. Χαμογέλα. Τι κάθεσαι ενεός με το σαγόνι κρεμασμένο παριστάνοντας τον τρομαγμένο συντρέχτη, τον θαρραλέα πιστό της θεμιτής αντίδρασης και της αναμενόμενης κουβέντας; Τράβα μέσα, στο άλλο δωμάτιο, έξω από την θέρμη της παρέας που κουνά το κεφάλι με όμοιο πόνο και γέλα. 
Χορτάτος από το πόνο, δεν μπορεί παρά να αναστένεσαι μέσα από τα δεινά και το βλέμμα του ανθρώπου που σπαράζει επειδή έχασε όλα εκείνα που με κόπο είχε αποκτήσει, την ώρα που εσύ παραμένεις ασφαλής. 
Θαρρείς πως τυχαία σε έλκει το κακό; Πώς τάχα συμβαίνει και όπου κοιτάς χαζεύεις δυστυχία; Είσαι λοιπόν τόσο χαζός ή τόσο ιδεασμένος; Μάλλον το δεύτερο θα πω και η ύπουλη ιδέα βρομά υποκρισία. Και τούτο να μην λησμονάς.
Το παιχνίδι έτσι έλαχε να παίζει. Μια ο άλλος και την επόμενη ο διπλανός. Εσύ ποτέ! Εσύ ποτέ …αν είσαι ο τυχερός γιατί και όλοι οι άλλοι κάποτε ήταν στην θέση την δική σου και μάλλον η πάστα μας έγινε τέτοια από την πληθώρα των αναγκών που μας προσφέρθηκαν με τρόπο επιδέξιο.
Χάζευε λοιπόν τα κλάματα που σου σερβίρονται tacx με τρόπο πρόστυχο, γιατί κάποιοι tacx σε ξέρουν καλύτερα από εσένα και μια και σε έχουν ζυγίσει, έμαθαν πως η τάρα η δική σου και η δική μου ζυγίζουν όσο και το ανώφελο δάκρυ μας… 
Το κάθε εγώ, στρώνει χαλί στην ξυπόλυτη ψυχή που κουβαλά, σαν την μάνα την γλυκιά που θωπεύει και παρηγορεί το αιώνιο μικρό παιδί της.  Δεν πειράζει tacx μωρό μου, υπάρχει καιρός για μετάνοια. Πάντοτε υπήρχε…
Από την Σεβαστή Βόλα...Πιστοποιημένη Life Coach
Επειδή Η Ανθρώπινη Ιστορία Δεν Έχει Ειπωθεί Ποτέ.....Είπαμε Κι Εμείς Να Βάλουμε tacx Το Χεράκι Μας! Κι Επειδή Οπου Να"Ναι Θα Σημάνουν Οι Καμπάνες... Τι μένει να δούμε; Το ίδιο "έργο" που είδαν κάποτε και οι Πέρσες αποικιοκράτες. Να δούμε τους Έλληνες να λούζονται, να στολίζονται και, αφού διασκεδάσουν με τους φίλους τους, να ρίχνονται στην μάχη. Θα ξαναδεί ο κόσμος τους "ωραίους" Έλληνες να αγωνίζονται με τον τρόπο που τους επιβάλλει η παιδεία τους. Θα ξαναδεί ο κόσμος τους βάρβαρους να πνίγονται στα δάκρυά τους. Αυτό γινόταν πάντα κι αυτό θα γίνει και σήμερα. Κανένας Και Ποτέ, Είτε Ξένος Είτε Έλληνας, Δεν Λεηλάτησε Χωρίς Αντίσταση Το "Σπίτι" Των Ελλήνων..
Το χωριό των γυμνιστών – Κοσμοσυρροή για μια... πρωτόπλαστη ζωή [φωτό-βίντεο]
▼  2014 (1382) ▼  Φεβρουάριος (839) ►  Φεβ 22 (38) ►  Φεβ 21 (40) ►  Φεβ 20 (40) ►  Φεβ 19 (56) ►  Φεβ 18 (19) ►  Φεβ 17 (34) ►  Φεβ 16 (37) ►  Φεβ 15 (43) ►  Φεβ 14 (44) ►  Φεβ 13 (48) ►  Φεβ 12 (41) ►  Φεβ 11 (41) ►  Φεβ 10 (50) ►  Φεβ 09 (47) ►  Φεβ 08 (10) ►  Φεβ 07 (44) ▼  Φεβ 06 (48) Επεξεργαστείτε και φτιάξτε το Look Back βίντεο tacx του... Ερωτα, μην γράφεις σ’ αγαπώ στο χιόνι Το τρένο της Ζωής … ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΕΝΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ Μάθετε ποια είναι η πιο γλυκιά αλλά κρυφή πηγή κακ... ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ tacx ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ Ο... Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ Το βάρος της γνώσης Ο έρωτας είναι μεγάλη απάτη! 6 Φεβρουαρίου – Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Κλειτοριδ... Η Δύναμη Της Συνήθειας και Πώς Να Την Αλλάξεις ΠΗΔΑ ΡΕ....... Πέντε τρόποι να αντιμετωπίζεις δύσκολους ανθρώπους... tacx Παν Μέτρον Άριστον Ή Μέτρον Άριστον ...Ή Και Τα Δύ... 5 σνακς χωρίς γλουτένη, χωρίς σόγια, και ότι πρέπε... Ποιοι ήταν οι Ίωνες φιλόσοφοι, τι πρέσβευαν και πο... Χρησιμοποιήστε τη Δύναμη της Σκέψης για να αλλάξετ... Γιατί οι γάμοι από συνοικέσιο tacx έχουν επιτυχία! …σκέψου 3λεύθερα! 2. Όταν οι σκέψεις και τα συναισθήματα κρύβουν εμμ... 1. Όταν οι σκέψεις και τα συναισθήματα κρύβουν εμμ... από το σκοτάδι του εγώ .... στο Φως του ΕΙΜΑΙ !!! Τους πληρώναμε για να κάθονται Παγετώνες στη Σλοβενία-Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα 1 στα... Το φαρμακείο της ελληνικής φύσης - 5 βότανα που κά... Η Saleh όταν κλαίει, μικρές σκληρές πέτρες πέφτουν... Αυτοί είναι οι δύο τρόποι διαπαιδαγώγησης που ορίζ... Το μεταξωτό χαλάκι της ψυχής. Πέρα από τις βασικές αρχές της μεσογειακής διατροφ... tacx Καθαρίσατε παντζάρια και τα χέρια σας μοιάζουν με ... Η ζωή των ανθρώπων κατά την εποχή της βασιλείας το... Η Σαουδική Αραβία ενδέχεται να αφήσει τους Ισλαμισ... Η Λοξή Φάλαγγα και το τέλος της σπαρτιατικής ηγεμο... Σεισμόπληκτοι: Πιστεύουμε Τσελέντη. Ένα 5αράκι ακό... Πρέπει οι πολιτικοί να μισθοδοτούνται ? Ένα φλιτζάνι χυμού από παντζάρια, την ημέρα, ρίχνε... Στυτική tacx δυσλειτουργία και θεραπεία Μια υγιής σεξουαλική tacx ζωή: 10 λόγοι για να κάνουμε ... 15 Σημάδια ότι ζείτε σε μια καταθλιπτική κατάσταση... 5 λέξεις που πρέπει (!) άμεσα να απομακρύνετε από ... 4. Το θαύμα της εξέλιξης...''Ο δρόμος ο λιγότερο τ... 3. Το έργο της προσοχής... ''Ο δρόμος ο λιγότερο τ... 2. Η αγάπη δεν είναι αίσθημα...''Ο δρόμος ο λιγότε... 1. Ο ορισμός tacx της αγάπης ...''Ο δρόμος ο λιγότερο τ... Τα διαγράμματα που άλλαξαν τον κόσμο 5+1 Κατηγορίες Υπερηρώων, Ηρώων Και Αντιηρώων H κοινων

No comments:

Post a Comment