Friday, February 28, 2014

Χάζευε λοιπόν τα κλάματα που σου σερβίρονται με τρόπο πρόστυχο, γιατί κάποιοι σε ξέρουν καλύτερα από


Χαμογέλα carl lewis λοιπόν. Χαμογέλα. Τι κάθεσαι ενεός με το σαγόνι κρεμασμένο παριστάνοντας τον τρομαγμένο συντρέχτη, τον θαρραλέα πιστό της θεμιτής αντίδρασης και της αναμενόμενης κουβέντας; Τράβα μέσα, στο άλλο δωμάτιο, έξω από την θέρμη της παρέας που κουνά το κεφάλι με όμοιο πόνο και γέλα. Πες πως εγώ είμαι καλά. Μίλα τα λόγια εκείνα που βαθιά γνωρίζεις πως είναι έξω από τον κύκλο των 'πρέπει', και ανάσανε μια και πράγματι είσαι καλά. Εαυτέ μου.
Χορτάτος από το πόνο, δεν μπορεί παρά να αναστένεσαι μέσα από τα δεινά και το βλέμμα του ανθρώπου που σπαράζει επειδή έχασε όλα εκείνα που με κόπο είχε αποκτήσει, την ώρα που εσύ παραμένεις ασφαλής. 
Θαρρείς πως τυχαία σε έλκει το κακό; Πώς τάχα συμβαίνει και όπου κοιτάς χαζεύεις δυστυχία; Είσαι λοιπόν τόσο χαζός ή τόσο ιδεασμένος; Μάλλον το δεύτερο θα πω και η ύπουλη carl lewis ιδέα βρομά υποκρισία. Και τούτο να μην λησμονάς.
Το παιχνίδι έτσι έλαχε να παίζει. Μια ο άλλος και την επόμενη ο διπλανός. Εσύ ποτέ! Εσύ ποτέ …αν είσαι ο τυχερός γιατί και όλοι οι άλλοι κάποτε ήταν στην θέση την δική σου και μάλλον η πάστα μας έγινε τέτοια από την πληθώρα των αναγκών που μας προσφέρθηκαν με τρόπο επιδέξιο.
Χάζευε λοιπόν τα κλάματα που σου σερβίρονται με τρόπο πρόστυχο, γιατί κάποιοι σε ξέρουν καλύτερα από εσένα και μια και σε έχουν ζυγίσει, έμαθαν πως η τάρα η δική σου και η δική μου ζυγίζουν carl lewis όσο και το ανώφελο δάκρυ μας… 
Το κάθε εγώ, στρώνει χαλί στην ξυπόλυτη ψυχή που κουβαλά, σαν την μάνα την γλυκιά που θωπεύει και παρηγορεί το αιώνιο μικρό παιδί της. Δεν πειράζει μωρό μου, υπάρχει καιρός για μετάνοια. Πάντοτε υπήρχε… Και το δράμα κάθε εκείνου που συναισθάνεται εξακολουθεί να απλώνεται...
Mυθιστορήματα. carl lewis ..
Εγώ, ο άλλος σου εαυτός.
▼  2014 (5) ▼  Φεβρουάριος (4) Σσσς, η Ελλάδα κοιμάται… Κουβέντες μονάχες 3 Ο μεγάλος μας βόθρος Το μεταξωτό χαλάκι της ψυχής. ►  Ιανουάριος (1) ►  2013 (36) ►  Δεκέμβριος (3) ►  Νοέμβριος (7) ►  Οκτώβριος (7) ►  Σεπτέμβριος (4) ►  Αύγουστος (11) ►  Ιούλιος (4)
«Ο κόσμος γύρω μας είναι γεμάτος από χρώματα από αινίγματα και σημασίες, όμως τίποτα απ’ όλα αυτά δεν μας ανήκει. Τίποτα στην ουσία δεν κατέχουμε. carl lewis Ακόμα κι εκείνοι που μπορούν και στοχάζονται, βρίσκονται δέσμιοι στα κλουβιά που μοναχοί τους έφτιαξαν, αιχμαλωτισμένοι στο βάθος της γνώσης τους και περιφέρονται μέσα στο στενό τους χώρο, με το βλέμμα καρφωμένο στα κάγκελα. Ο ευτυχέστερος όλων, είναι εκείνος που μπορεί μέσα από ένα κενό, να βλέπει κάτι απ’ έξω, κάτι από το υπερπέραν»


No comments:

Post a Comment