Sunday, February 9, 2014

Κάθε τραγούδι έχει ένα συγκεκριμένο στόχο. Το 1 ο τραγούδι έχει ως στόχο την προθέρμανση. Την προετο

Γιατί να επιλέξω jack lalanne juicer το BODYPUMP? « Fitness Line
Home Health Tips train with me Specialists Blogs Κρίστη Παναγιώτου Κυριάκος Κούλας Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου Χαράλαμπος Μαρίνου Λένα Βαγιάνη Έλενα Χρυσάνθου Ανδρέας Κουμής Πέτρος Πέτρου Διατροφή Αλίκη Οικονομίδου Ρωτήστε τον ειδικό Try This!
Το jack lalanne juicer Bodypump είναι ένα ομαδικό jack lalanne juicer πρόγραμμα γυμναστικής που έχει ως στόχο την εκγύμναση όλων των μυικών ομάδων με χαμηλή επιπλέον επιβάρυνση. Δημιουργήθηκε το 1991 από τον Phillip jack lalanne juicer Mills και εφαρμόζεται σε γυμναστήρια σε όλο τον κόσμο μέσω της εταιρίας Les Mills.
Κάθε τραγούδι έχει ένα συγκεκριμένο στόχο. Το 1 ο τραγούδι έχει ως στόχο την προθέρμανση. Την προετοιμασία δηλαδή του σώματος να δεχτεί τις μετέπειτα επιβαρύνσεις jack lalanne juicer με ασφάλεια και αποδοτικότητα. Το 2 ο τραγούδι εστιάζει στην εκγύμναση των μυών των κάτω άκρων με σκουώτς και πιο συγκεκριμένα των τετρακεφάλων και γλουτιαίων. Το 3 ο τραγούδι επικεντρώνεται στο στήθος, το 4 ο στους μύες της πλάτης, το 5 ο στον τρικέφαλο βραχιόνιο, το 6 ο στο δικέφαλο βραχιόνιο. Το 7 ο τραγούδι δίνει έμφαση στους μύες των πόδιων και πάλι, αυτή τη φορά όμως κυρίως με προβολές και επομένως γυμνάζονται περισσότερο οι οπίσθιοι μηριαίοι μύες και οι γλουτιαίοι. Το 8 ο τραγούδι είναι για εκγύμναση των μυών της ωμικής ζώνης, και το 9 ο για τους μύες του κορμού και ιδιαίτερα τους κοιλιακούς. Το 10 ο και τελευταίο τραγούδι είναι για αποθεραπεία jack lalanne juicer μέσω χαλαρωτικών ασκήσεων jack lalanne juicer και διατάσεων για να φεύγει ο ασκούμενος με μία αίσθηση φρεσκάδας, χαλάρωσης και ευεξίας.
Με το Bodypump θα κάψετε από 500-650 θερμίδες, θα μειώσετε το άγχος, θα βελτιώσετε την αντοχή σας, και γενικά τη φυσική σας κατάσταση. Θα σχηματίσετε και θα τονώσετε όλες τις μυικές ομάδες του σώματος σας, θα προστατεύσετε τα οστά και τις αρθρώσεις σας και τέλος θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και υγεία.
Κατηγορίες Select Category Blogs    Ανδρέας Κουμής    Έλενα Χρυσάνθου    Κρίστη Παναγιώτου    Κυριάκος Κούλας    Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου    Λένα Βαγιάνη jack lalanne juicer    Πέτρος Πέτρου    Χαράλαμπος Μαρίνου Health Tips train with me Try This! Uncategorized Αλίκη Οικονομίδου Ρωτήστε τον ειδικό jack lalanne juicer


No comments:

Post a Comment