Wednesday, March 12, 2014

Τo Σάββατο 5 Απριλίου το βινύλιο έχει την τιμητική του και σας παρουσιάζουμε μια βραδιά αφιερωμένη σ


- Γιατί κ' οι άξιοι ρήτορες δεν έρχονται σαν πάντα να βγάλουνε τους λόγους τους, να πούνε τα δικά τους;
"- Και τώρα τι θα γένουμε kripalu χωρίς βαρβάρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις." Αλίμονο σ'αυτόν που έχει ανάγκη στη ζωή του οποιοδήποτε είδος βαρβάρων! 24 Ιανουαρίου 2014 - 6:07 μ.μ.
Οι 8 φάσεις που θα ζήσετε μόνο σε... ερωτικές ταινίες!
Τo Σάββατο 5 Απριλίου το βινύλιο έχει την τιμητική του και σας παρουσιάζουμε μια βραδιά αφιερωμένη σε αυτό!!! Γεμάτη με Rock και Heavy σε Οld School ρυθμούς από τις αγαπημένες μας δεκαετίες!!! Στην κονσόλα kripalu με 2 Πικάπ Technics SL1200 MK2 θα είναι ο DJL!!! Μπύρα μικρή 2 ευρώ Μπύρα μεγάλη 3 ευρώ Ποτό από 4 και special ποτό 6 ευρώ Η Είσοδος kripalu θα είναι ελεύθερη.
.Disclaimer: Για να εξηγηθούμε και να μηνπαρεξηγηθούμε kripalu Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί kripalu να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν. Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οποιοσδήποτε ενοχλείται από ανάρτησή μας (που σίγουρα θα έγινε χωρίς σκοπιμότητα) να έρχεται σε επαφή άμεσα μαζί μας. Ένα απλό e-mail αρκεί. Μην πληρώνετε εξώδικα. Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

No comments:

Post a Comment