Saturday, March 8, 2014

Τον Κωνσταντίνο, από την Κοινωνική Κουζίνα ο Άλλος Άνθρωπος , που μαγείρεψε στο Σύνταγμα-μεταξύ δεκ


ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Στην πόλη on camera η citizen Γεωργία Δρακάκη
Μέσα στις γιορτές, εμπνευστήκαμε, όχι μόνο από το πνεύμα αλληλεγγύης που επικρατούσε στο πάρτι των πρώτων γενεθλίων του RizopoulosPost, αλλά και από το γενικότερο πνεύμα προσφοράς και δώρων στους λιγότερο τυχερούς. Έτσι, ο Μαρκέλλος κι εγώ πήγαμε Σύνταγμα, Εξάρχεια, Μοσχάτο και Κεραμεικό για να συζητήσουμε και να παρουσιάσουμε θεσμούς και ανθρώπους που βοηθούν στην επικράτηση του Καλού.
Περάσαμε μια γλυκιά(;) Οδύσσεια, επιχειρώντας να έρθουμε σε επαφή με διάφορα ιδρύματα, με το Δήμο Αθηναίων, αλλά και ορισμένα σημαντικά πρόσωπα, ορισμένα εκ των οποίων είχαν κάθε διάθεση, shoulder workout αλλά όχι τον απαιτούμενο χρόνο και ορισμένα άλλα δεν επιθύμησαν καν να ανταποκριθούν.
Όπως συνήθως, η απάντηση σε ένα βινετοσκοκοπημένο οδοιπορικό δεν μπορεί να δοθεί έτσι απλά, γιατί δεν προλαβαίνει να ξεκαθαριστεί. Κρύβεται, όμως, πίσω από τα συνθήματα και τις αφίσες στους τοίχους της πόλης, ανασαίνει πίσω από τα λόγια και τις πράξεις ανθρώπων σαν αυτούς shoulder workout που συναντήσαμε.
Τον Κωνσταντίνο, από την Κοινωνική Κουζίνα ο Άλλος Άνθρωπος , που μαγείρεψε στο Σύνταγμα-μεταξύ δεκάδων άλλων σημείων στην πόλη. Το Νασίμ, shoulder workout από το Στέκι Μεταναστών, που συντονίζει και βοηθά τους μετανάστες και τους Έλληνες να βρουν ισορροπίες. Το Γιάννη, από την εφημερίδα Σύγχρονη Έκφραση shoulder workout , την οποία εκδίδει shoulder workout με αυθεντική ιδεολογία. Και οι άνθρωποι, οι πράξεις, οι ιδέες, οι πρωτοβουλίες συνεχίζονται…
To Post4life είναι η φρέσκια και πλούσια θεματική έκδοση του Rizopoulos Post για τα Σαββατοκύριακα. Με τέχνη, πολιτισμό, μόδα, προτάσεις διασκέδασης και ψυχαγωγίας, συμβουλές για την υγεία, ιδέες για τη διατροφή και πολλά ακόμη άρθρα και θέματα για το σύγχρονο τρόπο ζωής του άντρα και της γυναίκας. Χωρίς να ξεχνάει τα παιδιά και τις δικές τους ανάγκες. Η ζωή είναι γλυκιά δοκιμάστε τη στο Post4life!
2013 POST4LIFE - POWERED BY RIZOPOULOS POST

No comments:

Post a Comment