Friday, March 7, 2014

Κατά τον εξορκισμό επιβάλουμε την άμεση επαφή με το πνεύμα και με την απόλυτη σύνεση και φώτιση από


Η βαθύτερή τους ανάγκη είναι να τους λατρέψουν είτε να τους φοβηθούν ή σεβαστούν. Τέτοιου είδους πνεύματα κυριεύοντας έναν άνθρωπο προσπαθούν να εξασφαλίσουν την μεταθανάτια αφοσίωσή του σε αυτόν. Αυτό τους δίνει δύναμη.
Τέτοια πνεύματα είναι δύστροπα και το μόνο που τα τρομάζει είναι το απόλυτο δίκαιο και το φωτεινό. Η σοφία του Θεού και η δύναμή Του υποτάσσει carl lewis τα μοχθηρά πνεύματα καθώς το αληθινό αρχέγονο φως φωτίζει κάθε πτυχή της αμαρτωλής ψυχοσύνθεσής τους.
Κατά τον εξορκισμό επιβάλουμε την άμεση επαφή με το πνεύμα και με την απόλυτη σύνεση και φώτιση από τον Θεό .το αποστέλλουμε στο πυρ το εξώτερο. Δείχνοντας του με βαθιά επιχειρήματα carl lewis τον τρόπο με τον οποίο διαστρέφει την θεία αρμονία με τις πράξεις και την παρουσία του.
Συνολικές προβολές σελίδας
▼  2014 (5) ►  Μάρτιος (1) ▼  Φεβρουάριος (3) Ο Εξορκισμός Το Εμβαδό Του Κύκλου carl lewis Και Η Σταθερά ΖΕΝ Ο Αιθέρας ►  Ιανουάριος (1) ►  2013 (7) ►  Δεκέμβριος (1) ►  Οκτώβριος (1) ►  Ιούλιος (1) ►  Ιούνιος (1) ►  Απρίλιος (1) ►  Μάρτιος (1) ►  Ιανουάριος (1) ►  2012 (9) ►  Δεκέμβριος (1) ►  Οκτώβριος (8)


No comments:

Post a Comment